Nu bestellen = bezorgd vanaf 19/08

De kwekerij is volledig gesloten vanaf 19/07-18/08 - Telefonisch en via mail niet bereikbaar

Tuinplanten

Filter

0
Onbeperkt
Tuinplanten

Tuinplanten kopen bij de kwekerij ? 

Keuzestress om aan de slag te gaan in uw tuin? U weet niet meteen welke planten te kiezen? Dan kunt u bij ons zeker terecht! Kom gerust eens langs op de kwekerij ! Krijg advies en bovendien kunt u uw tuinplanten zelf uitkiezen! Is dat niet super?!

Puur van't veld kiest bewust om het assortiment beperkt te houden en te kiezen voor een selectie. Hierbij houden we steeds rekening met het onderhoudsgemak, winterhardheid, resistentie tegen droogte én of ze al dan niet wintergroen zijn. Zo blijft de keuzestress minimaal en bent u zeker van kwalitatieve, goed geselecteerde planten!

✔ Gratis advies van de kweker
✔ Duurzaam
✔ Kwaliteitsgarantie
✔ Geen keuzestress - beperkt assortiment

- 10 % EXTRA KORTING op planten bij afhaling op onze kwekerij (verrekend bij afhaling)Weergave:

Zoekt u sterke, kwalitatieve tuinplanten?

Bij Puur van't veld zorgen we ervoor dat u zeker en vast meer dan 100% tevreden bent van de kwaliteit van uw bestelde tuinplanten. Elke plant wordt vakkundig uitgekozen en eventueel verpakt indien nodig. Het belang van een gezonde tuinplant is zeer groot, wanneer het reeds van bij de aanplant niet in optimale gezondheid is, is er een grote kans dat het ook niet optimaal zal groeien in de toekomst. Met de 100% KWALITEITSGARANTIE van Puur van't veld bent u zeker van gezonde en vitale bodembedekkers, haagplanten, bomen, struiken, bloembollen en eender welk groen dan ook.

Puur van't veld, dat is ook milieuvriendelijk planten kopen.

Als kweker zijn we ons bewust van de afdruk die we nalaten. Wat er voor zorgt dat we steeds op zoek gaan om de teelt op een zo natuurlijk mogelijke manier te laten verlopen. Momenteel werken we uitsluitend met natuurlijke middelen, ook onze energie is 100% hernieuwbaar. Bij bezorging via pakketdienst is onze verpakking ook steeds 100% milieuvriendelijk. Puur van't veld, dat zijn planten, natuurlijk gekweekt, geleverd met het nodige gratis advies. 

Gratis advies van de kwekerij voor, tijdens en na uw aanplanting/bestelling.

Kent u dat gevoel? U weet niet meteen welke planten te kiezen of welke soort ? Of u heeft een keuze gemaakt, maar weet na aanplanting niet hoe u deze moet verzorgen? Geen probleem! Contacteer ons gerust bij eender welke vraag! Puur van't veld zorgt ervoor dat uw aanplanting perfect verloopt. U kunt bij ons steeds terecht voor het nodige advies bij aanplanting, verzorging of keuzestress. Ook na uw aanplanting is het absoluut geen enkel probleem om ons te contacteren wanneer u eventuele vragen hebt. 
 

Kies zelf uw planten uit op de kwekerij ! 

Haalt u liever zelf uw planten af op de kwekerij? Dat kan! Op bepaalde dagen zijn we vrij open voor zowel particulieren, tuinaannemers en bedrijven. Op andere dagen kan dit na afspraak. In het plantseizoen hebben we een gespecialiseerd assortiment van bodembedekkers, bloeiende heesters, struiken en haagplanten. U vindt bij ons ook een uitgebreid aanbod aan Buxus vervangers. Bovendien kunt u op de kwekerij zelf uw planten uitkiezen!

Tuinplanten zijn onmisbare elementen voor elke tuin. Of je nu op zoek bent naar bomen, struiken, bloeiende planten of groene beplanting, het kopen van de juiste tuinplanten is de sleutel tot een prachtige en gezonde tuin. Bij het kopen van tuinplanten is het belangrijk om rekening te houden met factoren zoals de grootte van je tuin, het klimaat en het soort bodem.

Of je nu op zoek bent naar een enkele plant of een complete tuinmake-over, bij het kopen van tuinplanten is het belangrijk om kwaliteit te waarborgen. Zorg ervoor dat je tuinplanten kiest die geschikt zijn voor het klimaat en de bodem in je tuin en koop bij een betrouwbare bron om verzekerd te zijn van gezonde en stevige planten.

Met de juiste zorg en aandacht kunnen tuinplanten jarenlang bloeien en groeien, waardoor ze bijdragen aan het uiterlijk en de sfeer van je tuin. Dus, waar wacht je nog op? Ga vandaag nog op zoek naar de perfecte tuinplanten en maak van je tuin een prachtige en gezonde oase.

Kortom bij Puur van't veld hebben we alles voor een perfecte tuin!
 

P.S. Ook bloempotten en plantenbakken van Ecopots, biologische bloembollen, druppeldarmen behoren tot ons vast assortiment! ( én natuurlijk zo veel meer wink )


test